Hoofdpagina  |  Startpagina  |  Toevoegen Favorieten  

 

 
Adverteren Contact Over Ons Help Sitemap
Twitter
 
Facebook Hyves  Marktplaats Laatste nieuws
Tips en tricks voor de blackberry
Tips en tricks voor de blackberry
Waar vind ik tips voor blackberry
Binnen de applicaties op je BlackBerry toestel kan je onder het kopje "Help" handige tips & tricks vinden. BlackBerry beschikt over een eigen Youtube kanaal met veel korte handige instructiefilmpjes, kijk op:

www.youtube.com/user/BlackBerry
Pingen met de blackberry
Pingfriend 
Wat is pingen?  
Ping! BB messenger
BB messenger downloaden
Pingen BB en jongeren
Pinpin.nl voor BB 
Blackberrypingen.nl 
Pingenmetjeblackberry
Push email met de blackberry
Een normale smartphone kijkt eens in de zoveel tijd of u nieuwe e-mail heeft, er is dus een vertraging. Met een BlackBerry zit u bovenop uw inbox. U ontvangt e-mails direct op uw toestel, al luttele seconden na verzending. Een speciale mailserver voorziet uw BlackBerry namelijk continu van nieuwe berichten. Deze vorm van directe aflevering heet push e-mail.

Slim samengeperste bijlagen

Uw mail komt ook vlotter binnen, dankzij slim voorwerk van de BlackBerry-server. Deze verwijdert onder meer zware opmaak en biedt u de keuze bijlagen niet te downloaden. Bijlagen als afbeeldingen, presentaties of spreadsheets worden bovendien samengeperst tot een fractie van hun originele omvang. Zo heeft u ze veel sneller binnen.

Wallpapers voor blackberry
BB themes 
Themes for BB
Themes Crackberry
BB wallpapers
Internetten met blackberry
Internetten gaat snel en efficient met uw Blackberry. Websites worden op de BlackBerry-server flink gecomprimeerd en hervormd zodat ze goed bruikbaar zijn op het display van de BlackBerry. Bovendien zijn er uitgebreide BlackBerry-portals waar u websites treft die speciaal ontworpen zijn voor het scherm van de BlackBerry. Daarnaast bestaan er legio online-toepassingen (zoals navigatie en routeplanning) die de BlackBerry nog handiger maken.

  
Adverteren  |  Contact  |  Over TOSURFYOU  |  Help  |  Sitemap

Copyright © 1999-2014 Startpagina TOSURFYOU - Algemene Voorwaarden - Privacy Reglement - SuJo web

 

hits counter