Hoofdpagina  |  Startpagina  |  Toevoegen Favorieten  

 

 
Adverteren Contact Over Ons Help Sitemap
Twitter
 
Facebook Hyves  Marktplaats Laatste nieuws
TOSURFYOU HELP

TOSURFYOU is een opstartpagina voor internet. Telkens wanneer je op internet komt is het makkelijk direct aan de gang te kunnen. Wij helpen daarbij een handje door een overzicht te presenteren van makkelijke, leuke, of handige websites, waar veel mensen gebruik van maken.
Het is aan te raden om een makkelijke opstartpagina te gebruiken, zoals bijvoorbeeld Google.
Je kunt natuurlijk ook TOSURFYOU instellen als startpagina, of wanneer je liever een andere pagina gebruikt, TOSURFYOU toevoegen aan je Favorieten.

Hieronder staat wat meer uitleg over de mogelijkheden van TOSURFYOU.

Vensters sluiten
Op TOSURFYOU staan verschillende onderwerpen en rubrieken vermeld.
Deze rubrieken zijn zeer algemeen en op veel mensen van toepassing. Mocht je echter in sommige van deze onderwerpen geen interesse hebben, kun je de links verwijderen door op het plaatje '' te klikken naast de titel van het onderwerp. Mocht je later de links weer willen zien, klik je weer op '' en de links verschijnen direct.

Wanneer je stopt met internetten en volgende keer weer terugkomen op TOSURFYOU, zul je zien dat de vensters die je gesloten had, nog steeds gesloten zijn.

Mijn Persoonlijke Links
Natuurlijk is het niet mogelijk precies voor iedereen de beste en favoriete websites te vermelden.
Misschien heb je zelf wel een website, of zijn er vrienden of bekenden die een eigen homepage hebben waar je regelmatig een kijkje wilt gaan nemen. Dan is het makkelijk om deze websites aan je eigen rubriek toe te voegen.

Deze rubriek staat helemaal rechtsbovenin op de hoofdpagina en heet 'Mijn persoonlijke links'.
Wil je nu een website vermelden klik je gewoon op toevoegen en vult de gegevens in.
Bij 'website URL' voer je het www adres is achter de http://. Bijvoorbeeld:
URL: http://www.tosurfyou.nl

Bij omschrijving vul je de titel van de website in, of bijvoorbeeld een naam of willekeurige omschrijving.

Klik nu op 'toevoegen' en de link wordt bij jou persoonlijke links geplaatst. De volgende keer dat je op TOSURFYOU komt, zul je zien dat de links naar jou favoriete website er weer staat. Natuurlijk is dat alleen het geval bij jou computer, en niet voor iedereen op internet zichtbaar. De informatie wordt namelijk in de vorm van een 'cookie' op je computer bewaart.

Achtergrondkleur
Rechtsboven op de hoofdpagina zie je een balk met 8 verschillende kleuren. Door een kleur aan te klikken wordt deze kleur ingesteld als je favoriete achtergrondkleur. De volgende keer dat je op TOSURFYOU komt zie je vanzelf jouw favoriete kleur weer verschijnen. De standaard achtergrond is altijd wit.

 

  
Adverteren  |  Contact  |  Over TOSURFYOU  |  Help  |  Sitemap

Copyright © 1999-2014 Startpagina TOSURFYOU - Algemene Voorwaarden - Privacy Reglement - SuJo web

 

hits counter